Ble uvel av tap 16. mai


KIL gikk fra ledelse 2 - 0 til pause, til tap 2 - 3 mot Arendal.

KIL tapte 16. mai oppgjøret mot Arendal. Pär Eriksson fikk en drømmestart, da han ga KIL ledelsen 1-0 etter åtte minutter. Maikel dobblet før halvtimen hadde gått, og alt så lyst ut for KIL. Men sørlendingene kom sterkt tilbake, og vant 2-3.

En tydelig preget trener, Hans Erik Eriksen sa følgende til Radio Kongsvinger etter kampen.

- Det er ikke så lett å si hva som skjer, men det er noe emosjonelt som tar oss der. Det så tilsynelatende ganske bra ut på 2-0 til pause der, men så sniker det seg inn en dårlig følelse der etter at de reduserer til 1-2. Jeg står her og er uvel, for dette hadde vi på gaffelen og så mister vi det. I vår situasjon hadde vi hatt utrolig behov for de tre poengene.

Etter kampen var det enkelte tilskuere som var missfornøyd med trenerens jobb i KIL, og slang skjellsord etter treneren. Det mener Eriksen at de må få lov til.

-  Det er jeg som er ansvarlig for resultatene og de er ikke gode nok, så meg må de gjerne ta, sa han i en kommentar til det.

Eriksen ser ikke for seg å gjøre store grep for å forbedre situasjonen.

- Vi kan ikke gjøre for mange endringer, for det blir kunstig. Klubben har staket ut en kurs de har lyst til å gå. Derfor kom jeg hit, men vi må forbedre oss i større grad og håndtere kampens vanskelige perioder bedre, sier KIL treneren. 

 

 

 
Annonser