Hjorteburger à la Eidskogen


I dag har Max Ivan Lindkjølen lovet Pål-Erik Berntsen en helt spesiell hamburger.

Er det noe vi nordmenn elsker, så er det sommer, sol og grilling. Og i dag har Max Ivan Lindkjølen lovet Pål-Erik Berntsen fra Radio Kongsvinger en helt spesiell hamburger da han ankommer Kvernenga.

-Du sa det ville bli en burger jeg aldri har smakt før, så nå er jeg spent, sier Pål-Erik til Max Ivan som står klar ved grillen.

-Her har jeg to tynne skiver med hjortefilet. Til dette har jeg tomater, salat og løk. Og for å tekkes våre yngre har jeg også funnet fram litt mais, forteller han.

Hamburgerbrødene kan du enten bake selv eller kjøpe ferdig. De jeg har her har ost på toppen, ikke inni for det blir bare klin, sier Max Ivan.

Salaten, tomatene og løken har jeg stekt og legger i brødet før jeg legger på to skiver kjøtt sammen med reddikspirer. De gir en ekstra fres på smaken, forteller han.

BILDETEKSTER:

  1. I dag serverer Max Ivan en helt spesiell hamburger. Han bruker ikke kjøttdeig, men to tynne skiver av en hjortefilet.
  2. Stekt salat, tomater og mais smaker godt som tilbehør til denne burgeren. Brødet får også en rask oppvarming på grillen.
  3. Reddikspirer gir en ekstra fres på smaken.
  4. Da er alt klart til servering og Max Ivan ønsker Pål-Erik god appetitt.

Tekst og bilder: Kjell R Hermansen

 

 
Annonser