Innsamlingsaksjon for plate


Når foreligger albumet "PanzerWagner."

Hvordan skal man definere musikken til Mein Kamfhaug? Kunstrock for kyniske tider? Misantropisk marsjtaktmusikk? Despotisk kabaretpop? 

Spørsmålet stilles i pressemeldingen i forbinelse med utgiveksen "PanzerWagner," av den lokale duoen Mein Kampfhaug. 

Kjært barn har som kjent mange navn. Med et knippe tekster fra ‘de dype skoger’ og musikk forankret i rocken, formidler Christina Ommestad og Denis Kamphaug, på sin debutplate «PanzerWagner», historier om psykiatri, arbeidsformidlingsbyråer, soldater i krig, tyskerunger, media og lite fruktbare rutinejobber

Prosjektet, som de delv liker å kalle det, fra Kongsvinger, startet i 2016 og begynte opprinnelig som en viseduo, men utviklet seg fort til å bli noe mer enn det. Nitidig komponering og studiojobbing utviklet seg til å bli dagens musikalske utgave av bandet.

Venner av bandet fikk høre noen demoer og mente at duoen burde ‘sende disse til plateselskapene.’ Ettersom bandet selv ønsket minst mulig med den etablerte platebransjen å gjøre, tok en av deres bekjente initiativet til crowdfunding av platen, som nå altså har resultert i bandets debut-LP.

«PanzerWagner» ble utgitt i fysisk format, på sort vinyl på A Rose for Emily Records, den 30. april 2018. Musikken legges ut på digitale platformer den 8. mai. Og i dag sloppes også video til låta "Tyskerunge."

 

 
Annonser