Liermoens lunsjburger


I dag skal Max Ivan Lindkjølen servere noe helt nytt 

I dag skal Max Ivan Lindkjølen servere noe helt nytt til Pål-Erik Berntsen da han ankommer Kvernenga. Som kjent går golfere lange strekker mellom hullene og det er ikke alltid like lett å få i seg noe rask mat underveis. Det har Max Ivan gjort noe med og i dag skal altså Pål-Erik få smake på burgeren for første gang.

-Vi må jo tenke nytt og utvikle oss hele tiden og vi ser jo at fast-food kommer mer og mer, noe vi også ser på Liermoen golfbane når vi er der om sommeren og lager mat, sier han.

- Det de gjerne vil ha, er å komme innom og få noe raskt i neven og komme seg videre, forteller Max Ivan som utviklet golfklubbens egen lunsjburger laget på storfe og svin blandet med grønnsaker.

-Den serverer vi i et grovt, hjemmebakt burgerbrød etter egen oppskrift med en egenkomponert salat med rødløk, dressing og krydder. Denne topper vi med bacon og en tomatskive. Da får de i seg både næring og fuktighet. Dette er alt de trenger av næring når de går rundt på golfbanen, forteller Max Ivan.

-En litt sunnere variant enn Berntsen-burgeren, med andre ord, skyter Pål-Erik inn.

-Ja, dette er et måltid som absolutt ikke er farlig for sportsfolk å spise, bedyrer Max Ivan.

- Og vil du bruke burgeren til middag er det bare å servere stekte poteter, grønnsaker og en saus til, så har du en fullgod middag, sier han.

 

BILDETEKSTER:

  1. Rett før burgeren er ferdig stekt legger du brødet i panna så det får litt varme.
  2. En god salat hører med til en god burger, mener Max Ivan som selvsagt har komponert en egen salat til den nye burgeren.
  3. Sprøstekt bacon og en tomatskive setter prikken over i-en.
  4. Selv om det ikke er Berntsen-burgeren, er denne helt innafor, mener Pål-Erik Berntsen.

Tekst og Foto: Kjell R. Hermansen

 

 
Annonser