Trent av heltene


I mai var KIL-gutta på sand for å trene med guttespillerne i Nord-Odal IL

  • Filename: 24. mai kil gutta på sand del 1.mp3
  • Filename: 24. mai kil gutta på sand del 2.mp3

Det var ingen tvil om at spillerne koste seg i dalen da selveste KIL Toppfotball kom på besøk. Koste seg det gjorde også Obos-liga lagets Kaptein Adem Güven.

- Det er hyggelig å komme ut å vise seg fram, og vi skal ikke glemme at vi er med dem også. Det sa Güven under en pause i treningen.

Adem forteller også at økta han ledet  gikk på førstetouch, noe han fortalte var det vktigste i fotball. Han har tidligere trent gutter på 15-16 år i Kongsvinger, men er usikker på om han har en trener i magen. Hn lot seg imponere av ferdighetene på spillerne i Nord-Odal.

- Ja det gjør jeg. Her kan det fort være noe fremtidige KIL spillere, eller enda større ut av dette, fortsette han.

Mathias Johnsrud Heiberg og Tobias Østmoen i fra Nord-Odal G10, som er avbildet her sammen med Güven sytes det var stas å trene med stjerna.

- Han er en kjempeflink trener, han er bare helt konge. Vi har øvd på passninger og det å skyte på mål. Det har vært mye kulere enn det vi trudde på forhånd, vi trodde ikke at vi kom til å få Adem Güven. Det er som regel de største som får spissene, og vi trodde at G15/16 kom til å få han, sier de to til Radio Kongsvinger.

Foto: Erik Mæhlum

 

 

 
Annonser